Bästa VPN-tjänsterna för Windows PC

Surfa fritt på servernätverk runt om i världen på vilken enhet som helst, med säkerhet, sekretess och andra avancerade funktioner. Håll dig borta från hackare, spårare och andra otrevligheter på internet - Alla leverantörerna nedan erbjuder VPN-åtkomst på Windows PC och andra enheter med ett enda abonnemang. Köp nu med enorma rabatter på upp till 85% rabatt, eller använd dig av en 30-dagars gratis provperiod!

Upplysningar om annonsörer

Årets produkt 2024
Spara 85 %
up1
TotalVPN
TotalVPN
 • Superdeal: VPN + Antivirus + Adblock-skydd
 • Omdöme 5* "Utmärkt" på Trustpilot
 • Kryptera din surfning och skydda din personliga information
 • 50+ supersnabba servrar
9,8
Bäst totalt sett
122,00 kr
Från 18,00 kr
Besök webbplatsen
2
CyberGhost VPN
CyberGhost VPN
 • Över 7400 servrar i 91 länder!
 • WiFi-skydd, varningar vid identitetsstöld och dataintrång
 • Oavbruten surfning med hög hastighet, inga loggar
 • Testa gratis i 45 dagar
9,5
Jättebra
137,00 kr
Från 23,00 kr
Besök webbplatsen
up3
Private Internet Access
Private Internet Access
 • Prova tjänsten riskfritt med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • Strikt policy mot loggar och 100% öppen källkod
 • Servrar med extremt låg latenstid och hög prestanda
 • 256-bit AES militärliknande kryptering
9,3
Mycket bra
125,00 kr
Från 21,00 kr
Besök webbplatsen
4
ExpressVPN
ExpressVPN
 • Få 3 extra månader gratis
 • Kundsupport via chatt 24/7
 • Kommer med lättanvända appar för de flesta enheter
 • Snabbt och säkert
9,1
Mycket bra
136,00 kr
Från 70,00 kr
Besök webbplatsen

Vanliga frågor

Ett VPN, eller virtuellt privat nätverk, är en säker och privat nätverksanslutning via det offentliga internet.
En VPN fungerar genom att använda krypteringsprotokoll för att leda all din internettrafik genom en krypterad tunnel - ett virtuellt privat nätverk - mellan din dator och en VPN-server. Detta skyddar din trafik och hindrar andra från att avlyssna den.

Utan VPN är all din internettrafik potentiellt exponerad i ditt nätverk. Det är därför VPN-anslutningar ökar din integritet och säkerhet på nätet.
Som oberoende granskningssajt har vi testat dussintals VPN-tjänster och dess hastighet, krypteringsprotokoll, servernätverk, med mera. För en genomsnittlig konsument är det här vad du bör titta på när du väljer den bästa VPN-tjänsten för dina behov:

Säkerhet: Några kritiska funktioner är kryptering av militärklass, integrerad kill switch, skydd mot DNS- och IP-läckage, forward secrecy, övervakning av dataintrång och safe surf-funktioner.

Integritet: Kontrollera VPN-tjänsters loggningspolicy och geografiska läge. Välj alltid ett VPN med ett bra rykte och en transparent policy mot loggar. Håll dig borta från VPN-tjänster som ligger i länder som tidigare har missbrukat användarnas integritet.

Hastighet och tillförlitlighet: Leta efter VPN-tjänster som erbjuder oavbruten surfning med hög hastighet och obegränsad bandbredd.

Samtidigt anslutna enheter: Leta efter VPN-tjänster som erbjuder flera enhetsanslutningar. Det innebär att du kan skydda alla enheter i hushållet med ett enda VPN-abonnemang.

Enhetskompatibilitet: De flesta VPN-tjänster har inbyggda appar för stora plattformar som Windows, macOS, Android och iOS. Om du har ett hushåll med flera plattformar kan du leta efter en VPN som utökar täckningen till nästan alla enheter: från förkonfigurerade routrar till spelkonsoler. Vissa VPN-tjänster erbjuder även webbläsartillägg för Chrome, Firefox, Safari eller Edge.

Servernätverk: Generellt sett gäller att ju närmare en server du befinner dig, desto snabbare är din anslutning. VPN-tjänster som Cyberghost och PIA har tusentals servrar som är jämnt fördelade över hela världen. Det betyder att det alltid finns en server i närheten, oavsett var du befinner dig. Det innebär också mindre överbelastning på varje server och därmed en snabbare anslutning.

Ansvarsfriskrivning

Den här webbplatsen är en kostnadsfri online-resurs. Vi hoppas kunna erbjuda våra besökare användbart innehåll och jämförelser. Vi tjänar pengar på de VPN-tjänster som presenteras på den här webbplatsen, vilket påverkar var och i vilken ordning varumärken (och/eller deras produkter) presenteras och även påverkar recensionsresultatet. VPN-listor på den här sidan innebär INTE att vi rekommenderar dem. Vi presenterar inte alla VPN-tjänster på marknaden. Med undantag för vad som uttryckligen anges i våra Användarvillkor, avvisas alla representationer och garantier avseende den information som presenteras på den här sidan. Informationen och priserna på den här sidan kan ändras när som helst.

 
VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN:X