Upplysningar om annonsörer

CyberGhost VPN-recension

SLUTSATS: För ett VPN är det en självklarhet att upprätthålla din integritet på webben. Med kryptering i militärklass, kill-switch, no-log policy och möjligheten att välja vilket protokoll som ska användas, saknar Cyberghost ingenting i sekretessavdelningen. Utöver detta får du dedikerade servrar och hyfsade hastigheter med ett nätverk av över 7100 servrar i 91 länder. Läs vidare för att se hur Cyberghost står sig i jämförelse med de tunga spelarna i VPN-branschen.
👍 FÖRDELAR:
 • Ligger i Rumänien, som inte är medlem i någon statlig övervakningsallians.
 • Tillåter split-tunneling på Windows och Android
 • Stöder fyra olika protokoll: OpenVPN, iKEv2, L2TP/IPsec och PPTP
 • Massor av servrar att välja mellan
 • Snabba och tillförlitliga anslutningar
 • Erbjuder wifi-skydd, identitetsstöld och varningar om dataintrång
 • Inkluderar en funktion för att blockera annonser
 • Användarvänligt och snyggt gränssnitt
 • Generös 45-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Chattsupport dygnet runt och e-postsupport på flera språk
👎 NACKDELAR:
 • Begränsade betalningsalternativ
 • Ingen revision av tredje part
Säkerhets- och sekretessfunktioner

Cyberghost är baserat i Rumänien, så du behöver inte oroa dig för att dina uppgifter ska överlämnas till myndigheterna. De är inte medlemmar i några datadelnings- eller underrättelseallianser, och de tillämpar en strikt loggfri policy. Den automatiska kill-switchen ser också till att din IP-adress aldrig exponeras, även när VPN-anslutningen bryts.

Avancerade användare uppskattar garanterat att alla Cyberghost-servrar är optimerade för att hantera flera VPN-protokoll - OpenVPN, iKEv2, L2TP/IPsec och PPTP. Din internettrafik är tätt förseglad med AES 256-bitars kryptering, vilket effektivt håller annonsörer, myndigheter, internetleverantörer, hackare och andra cyberkryp borta. Cyberghost tillåter även split tunneling av hela appar. Med den här funktionen kan du välja vilka appar som ska ansluta till VPN i stället för till din vanliga internetanslutning. Anslut till exempel via VPN när du använder mobilapparna för din bank eller PayPal och den primära internetanslutningen när du använder mindre känsliga appar.

Cyberghost är medvetna om att cyberbrottslingar ofta lurar på offentliga wifii-nätverk, redo att avlyssna och komma åt privata data - e-postadresser, kontolösenord, bankuppgifter och annan värdefull information. CyberGhosts Automatiskt wifi-skydd är utformat för att motverka detta hot. En VPN-anslutning upprättas automatiskt när du ansluter till ett osäkrat nätverk på flygplatser, kaféer, hotell, köpcentra och restauranger. Alla abonnemang kommer också med gratis CyberGhost ID Guard och CyberGhost Privacy Guard. Den förstnämnda varnar dig om din e-postadress upptäcks i ett eventuellt dataintrång, medan den sistnämnda begränsar Microsofts datainsamling. Alla dessa åtgärder syftar till att skydda dig mot hackning, övervakning, skadlig kod och andra nätverksattacker.

Servernätverk

Få tillgång till dina favoritwebbplatser, appar och andra onlinetjänster var som helst i världen med över 7300 snabba servrar i mer än 91 länder. Många av dessa servrar är optimerade för nedladdning av stora filer och spel med högsta hastighet.

Hastighet och stabilitet

Inget är värre när man försöker spela ett spel online men får konstant felmeddelandet "anslutningen avbruten" på grund av en instabil eller långsam uppkoppling. Lyckligtvis är det inte troligt att du kommer att behöva stå ut med fördröjningar och långsam laddning av webbplatser när du är ansluten till Cyberghost VPN. Vi testade detta VPN genom att ansluta till flera servrar i Nordamerika, Kanada, Europa och Asien. Med en bashastighet på 100 Mbit/s har CyberGhosts nedladdningshastigheter i genomsnitt 50-80 Mbit/s. Det är snabbt, särskilt för en genomsnittlig användare.

Kompatibla plattformar och enheter

Njut av supersnabb hastighet och obegränsad bandbredd från alla dina enheter - Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firestick, spelkonsoler eller till och med routrar. Det finns även webbläsartillägg för Chrome och Mozilla Firefox. Cyberghost låter dig ansluta upp till 7 enheter samtidigt, så du behöver inte betala för mer än en VPN-tjänst för att täcka alla enheter i ditt hushåll.

Prissättning

Cyberghost erbjuder mycket valuta för pengarna vid längre abonnemang. Månadsabonnemanget är ganska dyrt då det kostar 12,99 USD per månad, men priset sjunker till 6,39 USD /månad för ett sexmånadersabonnemang. När du tecknar dig för två år sjunker priserna ytterligare till endast 2,35 USD /månad. Besök vår länk för att få 83% rabatt plus två månader gratis. Observera att deras månadsabonnemang endast omfattas av en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti. Resten av deras planer har en 45-dagars garanti.

Kundtjänst

CyberGhosts omfattande support börjar med en omfattande lista på guider och andra hjälpsamma artiklar. Felsök anslutningsproblem, välj de bästa servrarna och mycket mer. Ta reda på hur du installerar, ställer in och konfigurerar denna VPN-tjänst för spelkonsoler, routrar och andra enheter. Alla Cyberghosts fakturaplaner inkluderar också 24/7 live support, så om kunskapsbasavsnittet misslyckas kan du kontakta supporten via livechatt och e-post. CyberGhosts kundsupport finns tillgänglig på engelska, tyska, franska och rumänska.
 
VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN:X