Upplysningar om annonsörer

TotalVPN-recension

SLUTSATS: TotalVPN är en pålitlig och användarvänlig VPN-tjänst som prioriterar säkerhet och integritet. Med ett robust servernätverk som sträcker sig över 27 länder, inklusive viktiga platser som USA och Storbritannien, säkerställer det snabba och sömlösa anslutningar för användare över hela världen. TotalVPN använder AES 256-bitars kryptering och stöder flera VPN-protokoll, vilket garanterar förstklassigt dataskydd. Dess policy om noll loggar garanterar användarnas anonymitet, medan funktioner som Kill Switch och DNS Leak Protection ger ytterligare säkerhetslager. Med kompatibilitet över olika enheter och plattformar erbjuder TotalVPN några av de snabbaste hastigheterna vi har sett. Dessutom får du ett prisbelönt antivirusskydd i realtid samt en annonsblockerare. I den här recensionen kommer du att se varför TotalVPN är ett av de bästa övergripande online-säkerhetspaketen för dem som har en budget!
👍 FÖRDELAR:
 • Stark säkerhet: TotalVPN erbjuder avancerade krypteringsprotokoll, vilket säkerställer att dina onlineaktiviteter och känsliga data är väl skyddade.
 • Anonym surfning: Med TotalVPN kan du surfa på internet anonymt och hålla din identitet och position privat från nyfikna ögon.
 • Stöd för flera enheter: VPN-tjänsten är kompatibel med olika enheter, vilket möjliggör skydd på alla dina enheter.
 • Höghastighetsprestanda: TotalVPN har snabba anslutningshastigheter som garanterar smidig streaming och nedladdning.
👎 NACKDELAR:
 • Ingen gratis plan: Till skillnad från vissa VPN-tjänster erbjuder TotalVPN inte en gratis plan, vilket kan vara en nackdel för användare som letar efter kostnadsfria alternativ.
 • Potentiell hastighetsminskning: Även om TotalVPN erbjuder bra hastigheter överlag, kan vissa användare uppleva små minskningar av hastigheten när de är anslutna till vissa servrar.
Säkerhets- och sekretessfunktioner

TotalVPN:s engagemang för säkerhet och integritet märks tydligt genom ett omfattande utbud av funktioner som är utformade för att skydda dina onlineaktiviteter. Eftersom cyberhoten fortsätter att utvecklas har det blivit allt viktigare att säkerställa en säker digital miljö. I det här avsnittet kommer vi att utforska alla säkerhets- och sekretessåtgärder som TotalVPN erbjuder, vilket gör det till ett pålitligt val för att skydda din känsliga information.

 • Kryptering och protokoll: Kärnan i TotalVPN:s säkerhet är robust kryptering. TotalVPN använder militärklassad AES 256-bitars kryptering, en ledande industristandard som både regeringar, finansinstitut och säkerhetsexperter litar på. Denna kryptering säkerställer att all data som överförs mellan din enhet och VPN-servern är krypterad och säker, vilket skyddar den från potentiella avlyssnare och hackare.

  Förutom kryptering stöder TotalVPN flera VPN-protokoll, t.ex. OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSec och IkeV2. OpenVPN, som är känt för sin balans mellan hastighet och säkerhet, är det rekommenderade protokollet för användare som vill ha den högsta skyddsnivån. PPTP är inte lika säkert som OpenVPN, men ger högre hastigheter och är perfekt för aktiviteter som prioriterar hastighet framför säkerhet.

 • Zero-Logs Policy: TotalVPN upprätthåller en strikt noll-loggpolicy, vilket innebär att de inte lagrar några användardata eller aktivitetsloggar. Denna policy säkerställer att dina onlineaktiviteter, webbläsarhistorik och tidsstämplar för anslutningar inte registreras, vilket bevarar din integritet och anonymitet. Med TotalVPN kan du surfa tryggt på nätet och veta att dina uppgifter inte samlas in eller delas med någon tredje part.

 • Kill Switch: En Kill Switch är en avgörande säkerhetsfunktion som erbjuds av TotalVPN. I händelse av en plötslig VPN-avstängning stänger Kill Switch omedelbart av din internetanslutning och förhindrar dataläckage eller exponering för din internetleverantör eller andra nyfikna ögon. Detta säkerställer att dina onlineaktiviteter förblir privata och säkra, även under korta avbrott i din VPN-anslutning.

 • DNS Leak Protection: TotalVPN:s DNS Leak Protection ser till att dina DNS-förfrågningar dirigeras säkert genom VPN-tunneln och inte läcker ut till din internetleverantör eller andra DNS-servrar. Denna funktion förhindrar alla potentiella sårbarheter som kan avslöja din faktiska IP-adress och plats, vilket garanterar lufttät integritet.

 • Säkerhet för offentliga Wi-Fi: Offentliga Wi-Fi-nätverk är ökända för sin brist på säkerhet, vilket gör användarna mottagliga för cyberattacker. TotalVPN:s tjänst krypterar din internettrafik när du är ansluten till offentligt wi-fi och skyddar dina data från potentiella hackare som lurar på dessa nätverk. Med TotalVPN kan du tryggt ansluta till vilken offentlig hotspot som helst utan att behöva oroa dig för att äventyra din integritet eller känslig information.

  Servernätverk

  TotalVPN:s servernätverk är en integrerad del av deras exceptionella VPN-tjänst och ger användarna en pålitlig och säker onlineupplevelse. Med över 50 servrar spridda över regioner som Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika och Oceana garanterar TotalVPN sömlös åtkomst till globalt innehåll och förbättrat skydd. Den strategiska placeringen av servrar gör att du kan ansluta till närliggande servrar, vilket minimerar latens och optimerar ned- och uppladdningshastigheterna. Det innebär smidigare surfning, oavbruten videouppspelning och snabbare nedladdningar över hela världen. Dessutom uppdaterar och utökar TotalVPN regelbundet sitt servernätverk för att ge användarna bästa möjliga upplevelse. Detta engagemang för att optimera prestanda och tillgänglighet visar deras åtagande att leverera en förstklassig VPN-tjänst till sina kunder.

  Snabbhet och tillförlitlighet

  Hastigheten är av största vikt för VPN-användare eftersom den direkt påverkar surf-, spel- och nedladdningsaktiviteter på internet. Som nämnts i föregående avsnitt har TotalVPN ett väldistribuerat nätverk av servrar. Den är kanske inte lika omfattande som andra VPN-tjänster, men den är inte heller lika överbelastad.

  TotalVPN:s servrar är kända för sin stabilitet och drifttid, vilket ger konsekvent tillgång till internet utan plötsliga avbrott. Företaget investerar i robust infrastruktur, vilket säkerställer att du kan lita på att tjänsten ger oavbrutet skydd, oavsett tid på dygnet eller plats. Så om du vill spela några rundor Ragnarök med några vänner medan din partner är på Zoom-möte eller dina barn streamar Grizzy and the Lemmings, då är TotalVPN det bästa alternativet. Under våra tester var TotalVPN: s nedladdningshastigheter lika snabba som andra topp-VPN: er som ExpressVPN och Private Internet Access och nådde upp till 110 Mbps. Sammantaget skapar TotalVPN en delikat balans mellan hastighet och tillförlitlighet, vilket ger en smidig och pålitlig onlineupplevelse.

  Kompatibla plattformar och enheter

  TotalVPN är utformat för att vara mångsidigt och användarvänligt och stöder en uppsjö av plattformar för att tillgodose olika användares preferenser. Användare kan komma åt TotalVPN:s funktioner på följande plattformar:

 • Windows: TotalVPN har en dedikerad app för Windows-användare som ger sömlöst skydd för PC och bärbara enheter som körs på Windows 7, 8 och 10.

 • macOS: Mac-användare kan dra nytta av TotalVPN:s säkerhet genom att använda appen som är skräddarsydd för macOS-enheter, vilket garanterar en säker surfupplevelse.

 • Android: Smartphone- och surfplatteanvändare på Android-plattformen kan dra nytta av TotalVPN:s app och skydda sina onlineaktiviteter när de är på språng.

 • iOS: iPhone- och iPad-användare är inte utelämnade, eftersom TotalVPN erbjuder en app som är kompatibel med iOS-enheter, vilket skyddar deras känsliga data var de än är.

 • Linux: För dem som föredrar Linux-baserade system tillhandahåller TotalVPN manuella installationsguider, vilket möjliggör sömlös integration med deras enheter.

 • Router: TotalVPN har inte officiellt stöd för alla routrar, men erbjuder troligen konfigurationsinstruktioner för specifika routermodeller, vilket ger användare möjlighet att säkra hela sitt hemnätverk.

  TotalVPN:s kompatibilitet sträcker sig till flera enheter, vilket garanterar omfattande skydd för alla dina onlineinteraktioner:

 • Stationära och bärbara datorer: TotalVPN skyddar stationära och bärbara datorer i olika operativsystem och ger en oavbruten och säker onlineupplevelse.

 • Smartphones: Med dedikerade appar för Android- och iOS-enheter ser TotalVPN till att din smartphone är skyddad från potentiella hot.

 • Surfplattor: Oavsett om du använder en iPad eller en Android-surfplatta gör TotalVPN det möjligt för dig att surfa på nätet med tillförsikt och sinnesro.

 • Smart-TV-apparater: TotalVPN:s kompatibilitet med routrar gör det möjligt att skydda Smart TV och anslutna enheter, vilket skyddar ditt videotittande och känsliga data.

 • Spelkonsoler: Genom att säkra din router utökar TotalVPN sitt skydd till spelkonsoler och lägger till ett extra lager av säkerhet för dina spelsessioner.

  TotalVPN:s engagemang för kompatibilitet mellan plattformar och enheter säkerställer att användarna sömlöst kan integrera VPN-tjänsten i sina digitala liv. Oavsett om du surfar på internet, tittar på video eller spelar är TotalVPN:s skydd lättillgängligt och ger dig sinnesro i en alltmer uppkopplad värld.

  Prissättning

  TotalVPN:s prissättning erbjuder en fantastisk affär med en imponerande 85% rabatt på TotalAV Internet Security 2023, vilket gör det till bara $ 1,59 per månad. För denna låga kostnad får du ett omfattande paket med funktioner, inklusive antivirusskydd i realtid, ett VPN för säker surfning och kontinuerligt skydd för dina enheter. Den extra fördelen med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti ger sinnesro för användare som vill prova tjänsten riskfritt. Med möjligheten att skydda upp till 5 enheter i realtid och Total Adblock-funktionen för att blockera oönskade webbplatser, ger TotalVPN:s prissättning utmärkt värde och gör det till ett övertygande val för dem som letar efter robust onlinesäkerhet.

  Kundservice

  TotalVPN:s kundservice är fantastisk. Supportteamet är lyhört och hjälpsamt, redo att hjälpa dig via olika kanaler som e-post och livechatt. Du kan komma åt webbplatsens omfattande hjälpcenter, som erbjuder värdefulla resurser som artiklar och vanliga frågor, vilket gör det möjligt för dig att hitta lösningar på vanliga problem på egen hand. Om du stöter på problem säkerställer ärendehanteringssystemet en effektiv hantering av dina supportärenden. Du kommer också att uppskatta tjänstens 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket återspeglar företagets engagemang för att du ska bli nöjd. Sammantaget är TotalVPNs kundtjänst utformad för att vara pålitlig och användarvänlig, vilket säkerställer att du får en positiv upplevelse med tjänsten.
 •  
  VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN:X